Gastro Week

10. - 20. oktober

Vi er utrolig stolte af, at vores restauranter er blandt de bedste i Nordjylland og Midtjylland. I år er tre af vores restauranter blevet udvalgt til at deltage i Gastro Week i uge 41 og 42. Her har vi på hvert hotel skabt en udsøgt Gastro Week menu, som sikrer, at du kan få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige til en eksklusiv pris.

Vi slår derfor dørene op til en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vores kokke har kræset for detaljen og skabt udsøgte menuer, der il forkæle din smagsløg. Du kan glæde dig til skøn madoplevelse, hvor kvaliteten er i højsædet. Nedenfor kan du se menuen for de udvalgte hoteller og bestille bord.

Gastro Week 

Bestil bord i uge 41 og 42 til en udsøgt 3-retters Gastro Week Menu.

3-retters menu
Kr. 260,-
Pris pr. kuvert

Montra Odder Parkhotel

Birkerøget perlehøne i urtebisque og maltbrød.

Mør kalv i morkel glace serveret med kartoffel fondant, honning/limemarinerede bøgehatte og sprød rucola.

Variation af chokoladeparfait

Læs mere

Montra Hotel Sabro Kro

Jordskokke-suppe med ristet kammusling, saltede hasselnødder og friske krydderurter

Rosastegt kalveculotte med bagte græskar, persillerodspuré, smørsauteret grønkål og rødvinssauce

Vanilje pocheret pære med creme af hvid chokolade, ristet kokos og lakridssorbet

Læs mere

Montra Skaga Hotel

Jomfruhummer serveret med græskar, nødder og smør. 

Kalvefilet & kalvekæber med svampe oliven og persille. 

Chokolade, karamel, hindbær og vanilje.

Læs mere