Miniferie i Danmark på 4-stjernet hotel

Gode tilbud på en billig forlænget weekend ferie

Træk et par dage ud af kalenderen og nyd en luksus miniferie på Montra Hotels – vi har sørget for de smukke omgivelser, så du kan slappe af.
Vores fire hoteller er fantastisk placeret i Jylland og byder både på naturoplevelser og storby-oplevelser, afhængig af hvor i Danmark din hotelferie skal foregå. Alle hoteller er indrettet i en luksuriøs stil og er 4-stjernede – så valget er dit.

En miniferie i Danmark er en god måde at komme væk fra hverdagen og se et nyt område af det danske land. Når du bor hos os, er du altid velkommen til at kontakte os i receptionen, hvor vi vil hjælpe dig med at vælge de områder og attraktioner nær hotellet, som er et besøg værd. Ønsker du at tilbringe din mini ferie på hotellet byder hvert hotel på mange faciliteter og arrangementer – lige fra swimmingpools til intime koncerter
(Se kommende koncerter i Danmark her).

Et miniophold på Montra Hotels kan være på alle ugens dage, dog bliver de fleste miniferier planlagt som en forlænget weekend, 3 dages ferie eller fra torsdag til søndag. Herunder kan du se de forskellige miniferie tilbud, som vi byder på – vi har både miniferie for 2 eller hele familien. Fælles for de fleste af vores forlænget weekend tilbud er, at de indeholder en lækker middag, morgenmadsbuffet og overnatning – så bestil din billige miniferie allerede nu.

Miniferie

Miniferie

Montra Skaga Hotel: 1 x 2-retters velkomstmiddag. 2 x overnatning. 2 x morgenbuffe

Pris pr. person fra kr. 995,-

Læs mere Book online
Miniferie i Hanstholm

Miniferie i Hanstholm

Nyd den smukke natur og de hyggelige omgivelser i Hanstholm

Pris pr. person fra kr. 995,-

Læs mere