Romantisk weekendophold for 2

Book et romantisk weekendophold eller kæresteweekend på Montra Hotels

Når I booker et romantisk weekendophold på ét af vores fire 4-stjernede hoteller – gør vi alt for, at I får en luksuriøs kæresteweekend, hvor der er plads til at nyde din kæreste eller ægtefælle og puste nyt liv i lidenskaben. Vores fire hoteller danner de perfekte rammer til et weekendophold for dig og din kæreste – uanset om I vælger at bo på et standardværelse eller i én af de lækre suites med spabad. Indretningen på alle fire hoteller er holdt i en luksuriøs stil, som et romantisk hotel bør være  – vi har nemlig indrettet hotellerne med passion.

Montra Hotels hotellerne ligger placeret i Jylland – alle med deres unikke beliggenhed i Danmark. Montra Hotel Hanstholm og Montra Skaga Hotel ligger ved Vesterhavet, hvor I kan nyde en romantisk forlænget weekend ved den storslåede natur, stå på den brede strand og nyde den friske havbrise.
Montra Hotel Sabro Kro og Montra Odder Parkhotel ligger tæt på vand og skov, tæt på Århus, således du kan nyde godt af byens fristelser med din elskede. Uanset, om I er til storby eller barsk natur kan I finde netop dét hotel, som kan danne rammerne for et romantisk hotelophold.

Vi har gjort det nemt for jer og har samlet gode tilbud på et romantisk ophold for 2, som alle tager udgangspunkt i, at I får en romantisk weekend eller lille ferie hos Montra Hotels. Ved at vælge én af vores pakke-tilbud får I en romantisk overnatning billigt, da pakkerne ofte inkluderer vin, chokolade, stearinlys, en 4-retters menu, afsluttende med en morgenbuffet. Vælg en pakke og bestil et romantisk kroophold eller en romantisk miniferie online.

Romantisk ophold

Romantisk ophold

Montra Hotel Sabro Kro: Junior suite. Mousserende vin og 3-retters menu.

Pris pr. person kr. 1.275,-

Læs mere Book online