Sommerophold

Sommerferie i Danmark

Nyd en par- eller familieferie med et sommerophold på et af vores fire 4-stjernede Montra hoteller. Når I holder sommerferie hos os, får I gratis entré til en seværdighed, lækre værelser og en udsøgt 2-retters middag eller sommerbuffet . Det er altså den perfekte ferie for jer, der vil opleve Østjylland eller Nordjyllands kultur og smukke natur.

Få entrébilletter til en seværdighed og spring køen over

Med dette skønne sommerophold får I gratis entré til en seværdighed i nærheden af det valgte hotel. Læs mere om de enkelte hoteller og seværdigheder her:

Sommerophold inkl. entrébillet og sommermenu

Book din sommerferie nu og få 2-retters middag og entré til en seværdighed med i prisen.

  • Overnatning på dobbeltværelse
  • 2-retters middag eller sommerbuffet
  • Morgenmad
  • Entré til seværdighed

Tilbuddet gælder i perioden 28/6 til den 4/8

Book nu på Montra Odder Parkhotel

Book nu på Montra Hotel Sabro Kro

Book nu på Montra Hotel Hanstholm

Book nu på Montra Skaga Hotel

Deltag i vores sommerkonkurrence og vind et ophold!

Du har nu mulighed for at vinde ovenstående sommerophold. Spil med og deltag i konkurrencen ved at matche seværdighedernes logoer med korrekt fotos og beskrivelse. 

Deltag nu!

Med i opholdet får du gratis entré til en nærliggende seværdighed samt en udsøgt sommermenu, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet gælder for 2 voksne og 2 børn og har en værdi på 1.875 kr.  

Vil du gerne være sikker på at komme afsted, så book opholdet allerede nu. Hvis du trækkes som den heldige vinder, refunderer vi naturligvis beløbet. Du kan læse konkurrencebetingelserne hér.